Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Blog

Přečtěte si novinky ze světa nabídek práce

Jak se připravit na pohovor pomocí ChatGPT

Napadlo by vás, že na pracovní pohovor se dnes můžete připravit s pomocí umělé inteligence? Nový chatbot ChatGPT je vám schopný poskytnout potřebné informace a prakticky poradit. Požádejte ho, aby vystupoval jako personalista nebo ho nechte posoudit vaše CV!

Rady a tipy od recruiterů
Autor: Veronika Jelínková

4.4.2023

Přečíst

Začněte svou IT kariéru v JavaScriptu!

Cílem frontend vývojářů je, aby výsledné aplikace vypadaly co nejlépe a byly uživatelsky co nejpřívětivější. Pokud máte cit pro detail a třeba i přesah do designu, pak je vývoj frontendu to pravé ořechové pro vás! Vyberte si z našich ŽHAVÝCH juniorních pozic.

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

14.2.2023

Přečíst

Vyberte si lepší job jako C++ vývojář

Tentokrát se budeme věnovat jednomu z nejsložitějších ale zároveň nejpopulárnějších jazyků pro backendový vývoj. Ano, řeč je o slavném C++. Nahlédněte s námi za oponu stálice, která dodnes kraluje na poli vývoje SW. A najděte si při tom nový IT job!

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

18.1.2023

Přečíst

Baví vás Java? Tak si tyto nabídky nenechte ujít!

Cítíte se v Javě jako ryba ve vodě? A nebo jste právě dostudovali IT, ale už víte, že backend vývoj bude vaše parketa? Pak se váš zrak právě zastavil na tom nejlepším místě! Máme pro vás přehled těch nejžhavějších Java pozic, které nyní obsazujeme!

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

11.1.2023

Přečíst

Sedmero rad, jak odstartovat kariéru v IT

Konečně trefný návod, psaný zkušenými recruitery, který vás jasně nasměruje k získání vaší první IT pozice. Ukážeme vám, s čím při hledání začít a čeho se naopak vyvarovat. Pojďte se s námi přesvědčit o tom, že dostat se do IT oboru není nic složitého.

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

4.1.2023

Přečíst

Tipy na vánoční dárky nejen pro ajťáky

Každý rok je to boj. Shánění dárků na poslední chvíli, vymýšlení čehosi originálního a snaha překvapit, ale i potěšit. Letos vám s tím pomůžeme! Máme pro vás tipy na vánoční dárky, které udělají radost nejen ajťákům a technickým nadšencům.

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

6.12.2022

Přečíst

Chybí vám technické znalosti, ale chcete do IT?

Baví vás technologie a dění v IT a po práci si pohráváte s myšlenkou, že byste se do tohoto moderního světa rádi přesunuli? Jenomže nemáte školu v oboru a technických znalostí taky ne zrovna moc. A tak to raději necháváte ladem. To se ale po přečtení změní...

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

29.11.2022

Přečíst

Poznejte typy pracovních smluv a dohod

Udělejte si jednou provždy jasno v typech pracovních smluv a dohod. Jaké nároky a povinnosti plynou z uzavření pracovní smlouvy? A jaký rozdíl je mezi dohodou o provedení práce oproti dohodě o pracovní činnosti? S námi si to ujasníte.

Pracovněprávní poradna
Autor: Veronika Jelínková

26.10.2022

Přečíst
bar-logo