Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Blog

Přečtěte si novinky ze světa nabídek práce

Slavíme mezinárodní Den programátorů

Oslavte s námi den věnovaný digitálním průkopníkům moderní doby! Ke Dni programátorů jsme pro vás připravili článek, kde se věnujeme 5 nejčastějším mýtům, které o programátorech kolují. Přesvědčte se sami, zda jste někdy některému z nich také věřili.

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

13.9.2022

Přečíst

Seznamte se s herním vývojem

Po špičkových videohrách nadále stoupá poptávka a prodeje mnohých titulů dosahují astronomických částek. Když se ale podíváme na hru daleko předtím, než ji nějaký úspěch čeká, najdeme roky dřiny na jejím vývoji. A to dřiny celé řady IT odborníků. Pojďme si tyto pozice nyní ukázat.

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

8.9.2022

Přečíst

Jste SW tester? Držíme vám místo!

Příležitostí pro Testery máme skutečně plno. A díky tomu si z řady projektů vyberete ten, který bude vašim zájmům nejbližší. Ať už půjde o oblast fintechu, bezpečnostních složek nebo herní průmysl - volnou židli pro vás máme. Přidejte se mezi bug huntery už dnes!

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

18.8.2022

Přečíst

Staňte se krotitelem Pythonu

Umíte zaříkávat hady, ačkoliv přitom sedíte u počítače? Tak to jste náš člověk! Sháníme šikovné vývojáře, kteří si potrpí na čistý kód v Pythonu a ocení možnost jedinečných projektů. A že je z čeho vybírat! Zvolte si z otevřených pozic tu, která vám padne jako ulitá.

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

4.8.2022

Přečíst

Zkušební doba - vše, co potřebujete vědět

Zajímá vás, jaké jsou výhody zkušební doby, na jak dlouho se sjednává a jak postupovat v případě nemoci? Pak jste na správné adrese! V tomto článku se dozvíte všechny důležité informace o zkušební době, které v průběhu vaší kariéry zaručeně využijete.

Pracovněprávní poradna
Autor: Veronika Jelínková

28.7.2022

Přečíst

Vstupte do světa IT jako technická podpora

Jak snadno nastartovat vaši IT kariéru? Otevřete si dveře k řadě příležitostí v IT podpoře. Buďte k ruce kolegům i zákazníkům při řešení jejich technických problémů a zajišťujte bezproblémové fungování IT infrastruktury. Zkrátka buďte IT support!

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

21.7.2022

Přečíst

5 výhod hledání práce přes Jobs Contact

Způsobů hledání nové práce dnes najdeme mnoho - od úřadů práce, přes pracovní portály, po sociální sítě. Každá z těchto cest s sebou ale nese svá úskalí. Jak se vyhnout haldě nezajímavých pozic, spojit se pouze s ověřenými zaměstnavateli a mít přísun těch nejlepších příležitostí klidně každý den? S námi je to samozřejmost.

O nás & aktuality
Autor: Veronika Jelínková

30.5.2022

Přečíst

Jak se připravit na online pohovor

Velká část pracovních pohovorů se v posledních 2 letech musela přesunout do online světa. Jak se na online pohovor připravit a na co nezapomenout? Ukážeme vám, že k tomu, abyste u online pohovoru uspěli, nestačí pouze vstát z postele a zapnout webkameru.

Rady a tipy od recruiterů
Autor: Veronika Jelínková

21.3.2022

Přečíst
bar-logo