Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Blog

Přečtěte si novinky ze světa nabídek práce

Nejoblíbenější front-end frameworky

Framework je dnes už neodmyslitelnou součástí vývoje softwarových aplikací. V tomto článku se dočtete o 4 nejoblíbenějších front-end frameworcích současnosti. Vycházíme přitom z výsledků anket, které jsme uspořádali mezi juniorním, mediorními i seniorními programátory na našem Linkedin a Instagram profilu. Jak anketa dopadla, se dočtete na konci článku. 

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

21.9.2021

Přečíst

Kouzelná slůvka Freelance & Full remote

Víte, co přesně znamenají kouzelné pojmy Freelance a Full remote? Čím dal častěji tyto slůvka zaznívají na trhu práce a my si všímáme, že výrazně zvyšují atraktivitu každé pozice. Jaké jsou výhody a nevýhody práce Freelancera nebo v režimu Full remote? Na to se dnes spolu podíváme. Pohodlně se usaďte a jdeme na to.

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

11.8.2021

Přečíst

Pomozte s Jobs Contact jižní Moravě

Do čtvrtka 24. 6. jsme si neuměli představit, jaká ničivá síla se prožene naší zemí. Ve zprávách jsme bezmocně sledovali tornádo na jihu Moravy, které se za sebou nechalo stovky lidí bez střechy nad hlavou. Teď je i na nás, abychom těmto lidem pomohli znovu se postavit na nohy. Obyvatelům zasažených oblastí posíláme 50 000 Kč, kterými spouštíme naši výzvu. Pojďte s námi, lidmi z Jobs Contact, finančně podpořit ty, kteří přišli o své domovy. Přidejte se k naší výzvě.

O nás & aktuality
 

30.6.2021

Přečíst

Za ztrátu práce se nestyďte. Stačí vědět, jak postupovat

Ztráta zaměstnání není něco, za co byste se měli propadat hanbou. Nepohodli jste s nadřízeným, nechovali se k vám v bývalé práci férově nebo jste už cítili potřebu změny? Většina lidí se někdy za život ocitne v podobné situaci...

Rady a tipy od recruiterů
 

10.6.2021

Přečíst

Jak fungujeme?

Záleží nám na budování a udržování široké sítě kvalitních uchazečů. Volná pracovní místa najdete na těchto stránkách. Můžete na ně reagovat prostřednictvím on-line formuláře, nebo zaslat životopis přímo na e-mail konzultanta, který místo obsazuje. Můžete si také nechat zasílat nabídky práce do emailu, aby Vám už žádná neutekla.

O nás & aktuality
 

26.3.2020

Přečíst

Rady, jak se připravit na pohovor

Chystáte se na pracovní pohovor? Přemýšlíte, jak se připravit, čeho se vyvarovat a na co nezapomenout? Mějte na paměti sílu prvního dojmu. Pouze 7 vteřin stačí na to, aby si personalista řekl: Líbí se mi / nelíbí se mi. Představujeme 12 důležitých bodů, které zvýší vaše šance na úspěch

Rady a tipy od recruiterů
 

26.3.2020

Přečíst

Jak napsat motivační dopis?

Při oslovení společnosti doporučujeme přiložit k zasílanému životopisu i průvodní dopis. Cílem průvodního neboli také motivačního dopisu je sdělit, čím Vás dané místo zaujalo, a jaké máte předpoklady se o místo ucházet.

Rady a tipy od recruiterů
 

26.3.2020

Přečíst

Jak napsat životopis?

Profesní životopis je dokument, který Vás reprezentuje při hledání nového zaměstnání. Je to první informace o Vás, která se potenciálnímu zaměstnavateli dostane do rukou. Proto je vytvoření životopisu třeba věnovat náležitou pozornost, aby na první pohled zaujal. A my jsme pro vás sepsali ten správný postup.

Rady a tipy od recruiterů
 

26.3.2020

Přečíst
bar-logo