Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Blog

Přečtěte si novinky ze světa nabídek práce

Jak si najít první práci v IT po škole

Jste čerstvý absolvent IT nebo ještě studujete, ale chcete již mít přehled o možnostech na trhu práce? Provedeme vás na cestě za první prací ve světě IT. Máme pro vás nejen návod, jak postupovat, ale také řadu juniorních pozic, které momentálně obsazujeme. Přesvědčte se sami, je radost si z nich vybírat!

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

10.3.2022

Přečíst

5 důvodů, proč si nastavit zasílání nabídek práce

Ve velkém množství pozic, které denně vydáváte na našem webu, můžete některé zajímavé příležitosti nechtíc přehlédnout. A přesně pro tyto případy pro vás máme bezplatnou službu Zasílání nabídek práce do e-mailu. Nepřijdete tak už o žádnou relevantní nabídku, budete je mít dříve než ostatní a navíc kdykoliv po ruce

O nás & aktuality
Autor: Veronika Jelínková

3.2.2022

Přečíst

Top 4 programovací jazyky pro herní vývoj

Víte, v jakých jazycích jsou napsány nejslavnější herní série na PC a konzole? A které z nich jsou mezi IT komunitou nejoblíbenější? Na obě otázky najdete v dnešním článku odpověď. A navíc vám představíme nové vývojářské pozice, které v současné chvíli obsazujeme.

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

24.1.2022

Přečíst

Asistentky, objevte u nás nové kariérní možnosti

Jste asistentka nebo asistent a přemýšlíte nad tím, že byste se rádi posunuli kariérně trochu jiným směrem? Pracovní trh vám dnes nabízí řadu nových možností a mnoho zajímavých uplatnění, kde můžete realizovat své kariérní sny. V dnešním článku si tyto nové směry představíme a máme pro vás i výběr nejžhavějších pracovních nabídek, které právě obsazujeme.

Rady a tipy od recruiterů
Autor: Veronika Jelínková

10.12.2021

Přečíst

Nejlepší postup při hledání nové práce

Rozhodli jste se v nedávné době pro změnu vaší současné práce? Nebo jste byli z vašeho minulého zaměstnání nuceni z nějakého důvodu odejít? V dnešním článku si představíme zaručený postup, který vám pomůže najít co nejlepší práci, a to v co nejkratším čase.

Rady a tipy od recruiterů
Autor: Veronika Jelínková

24.11.2021

Přečíst

Nejoblíbenější back-end frameworky

V předchozím článku z IT sekce jsme společně probrali, k čemu slouží programátorům frameworky a které čtyři z nich jsou nejpoužívanějšími pro front-end vývoj. Tentokrát se přesuneme k zadnímu konci vývoje a zaměříme se na čtyřy nejoblíbenějších back-end frameworky. Vycházíme přitom z výsledků anket uspořádaných na našem Linkedin a Instagram profilu.

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

1.11.2021

Přečíst

Nejoblíbenější front-end frameworky

Framework je dnes už neodmyslitelnou součástí vývoje softwarových aplikací. V tomto článku se dočtete o 4 nejoblíbenějších front-end frameworcích současnosti. Vycházíme přitom z výsledků anket, které jsme uspořádali mezi juniorním, mediorními i seniorními programátory na našem Linkedin a Instagram profilu. Jak anketa dopadla, se dočtete na konci článku. 

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

21.9.2021

Přečíst

Kouzelná slůvka Freelance & Full remote

Víte, co přesně znamenají kouzelné pojmy Freelance a Full remote? Čím dal častěji tyto slůvka zaznívají na trhu práce a my si všímáme, že výrazně zvyšují atraktivitu každé pozice. Jaké jsou výhody a nevýhody práce Freelancera nebo v režimu Full remote? Na to se dnes spolu podíváme. Pohodlně se usaďte a jdeme na to.

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

11.8.2021

Přečíst
bar-logo