Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Blog

Přečtěte si novinky ze světa nabídek práce

5 důvodů, proč si nastavit zasílání nabídek práce

Ve velkém množství pozic, které denně vydáváte na našem webu, můžete některé zajímavé příležitosti nechtíc přehlédnout. A přesně pro tyto případy pro vás máme bezplatnou službu Zasílání nabídek práce do e-mailu. Nepřijdete tak už o žádnou relevantní nabídku, budete je mít dříve než ostatní a navíc kdykoliv po ruce

O nás & aktuality
Autor: Veronika Jelínková

3.2.2022

Přečíst

Top 4 programovací jazyky pro herní vývoj

Víte, v jakých jazycích jsou napsány nejslavnější herní série na PC a konzole? A které z nich jsou mezi IT komunitou nejoblíbenější? Na obě otázky najdete v dnešním článku odpověď. A navíc vám představíme nové vývojářské pozice, které v současné chvíli obsazujeme.

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

24.1.2022

Přečíst

Asistentky, objevte u nás nové kariérní možnosti

Jste asistentka nebo asistent a přemýšlíte nad tím, že byste se rádi posunuli kariérně trochu jiným směrem? Pracovní trh vám dnes nabízí řadu nových možností a mnoho zajímavých uplatnění, kde můžete realizovat své kariérní sny. V dnešním článku si tyto nové směry představíme a máme pro vás i výběr nejžhavějších pracovních nabídek, které právě obsazujeme.

Rady a tipy od recruiterů
Autor: Veronika Jelínková

10.12.2021

Přečíst

Nejlepší postup při hledání nové práce

Rozhodli jste se v nedávné době pro změnu vaší současné práce? Nebo jste byli z vašeho minulého zaměstnání nuceni z nějakého důvodu odejít? V dnešním článku si představíme zaručený postup, který vám pomůže najít co nejlepší práci, a to v co nejkratším čase.

Rady a tipy od recruiterů
Autor: Veronika Jelínková

24.11.2021

Přečíst

Nejoblíbenější back-end frameworky

V předchozím článku z IT sekce jsme společně probrali, k čemu slouží programátorům frameworky a které čtyři z nich jsou nejpoužívanějšími pro front-end vývoj. Tentokrát se přesuneme k zadnímu konci vývoje a zaměříme se na čtyřy nejoblíbenějších back-end frameworky. Vycházíme přitom z výsledků anket uspořádaných na našem Linkedin a Instagram profilu.

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

1.11.2021

Přečíst
bar-logo