Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

5 důvodů, proč si nastavit zasílání nabídek práce

Denně vydáváme na našem webu desítky nových pozic, které obsazujeme do různých technických odvětví. Projít tyto pracovní nabídky všechny vám může zabrat dost času a některé zajímavé příležitosti vám v tom množství mohou zapadnout. A přesně od toho je tu pro vás bezplatná služba Zasílání nabídek práce do e-mailu. Pojďte si s námi posvítit na 5 hlavních důvodů, které vás přesvědčí, že byste si tuto funkci měli aktivovat i vy. 

Nastavte si zasílání nabídek práce

1.  Získáte parťáka, který vám najde práci na míru

Díky službě Zasílání nabídek práce získáte pomocníka, který vám bude doručovat pouze relevantní nabídky. Při nastavování si můžeme zvolit kritéria, která sedí přímo vám na míru. Zaklikněte, v jakém oboru se poohlížíte po nové práci, ve které lokalitě hledáte a jaké mzdové rozpětí je pro vás zajímavé. Do e-mailu vám pak budou chodit pouze ty nabídky, které odpovídají vašim představám.

2.  Nové pracovní nabídky budete mít vždy po ruce

Nové příležitosti vám můžeme zasílat denně nebo týdně. Díky tomu budete mít ty nejčerstvější nabídky vždy po ruce. A to jak z počítače, tak klidně i z telefonu, který nosíte v kapse nebo brašně. Nemusíte nikde nic složitě hledat, stačí si otevřít svou e-mailovou schránku, a to můžete s internetovým připojením kdykoliv a odkudkoliv.

3.  Budete mít náskok oproti ostatním uchazečům

Díky naší rozesílce nově vydaných pozic budete mít oproti ostatním uchazečům o zaměstnání časový náskok. Nové nabídky se k vám dostanou rychleji a v případě zakliknutí denní rozesílky dokonce okamžitě v den, kdy je na našem webu vydáme.

4.  Služba je zcela zdarma a nastavení nezabere ani minutu

Nastavení Zasílání nabídek práce vám zabere méně než 10 kliknutí a dohromady ani ne minutu vašeho času. Poté už jen stačí aktivovat službu kliknutím na odkaz v příchozím e-mailu. A voilà, relevantní nabídky už vám rovnou začnou chodit. Navíc je celá služba Zasílá nabídek práce zcela zdarma.

5.  Uděláte si přehled o mzdových hladinách

I v případě, že nové zaměstnání akutně nehledáte, vyplatí se mít přehled o pozicích, které firmy obsazují. Získáte díky tomu představu o tom, po kterých specializacích je velká sháňka, ale také nástin toho, jak se u daných pozic pohybují mzdy. Uvidíte, že vás může za pár týdnů některá z nabídek zaujmout natolik, že o ní začnete vážně uvažovat a zašlete nám svůj životopis.

bar-logo