Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Jak fungujeme?

Záleží nám na budování a udržování široké sítě kvalitních uchazečů. Volná pracovní místa najdete na těchto stránkách. Můžete na ně reagovat prostřednictvím on-line formuláře, nebo zaslat životopis přímo na e-mail konzultanta, který místo obsazuje. Můžete si také nechat zasílat nabídky práce do emailu, aby Vám už žádná neutekla.

Firma Jobs Contact

I když na našich stránkách nenajdete pracovní pozici, která by Vás zaujala, rádi se seznámíme s Vaším životopisem. Máte-li praxi v oborech jako informační technologie, elektrotechnika, výroba nebo obchod, nákup, finance a další, nebo pokud dobře ovládáte cizí jazyky, existuje vysoká šance, že v blízké budoucnosti budeme někoho jako jste Vy hledat.

Naší výhodou je přehled o trhu práce jako celku. Dlouhodobý kontakt s námi Vám může přinést více potenciálních pracovních nabídek. Můžete v nás získat významného spojence pro přesvědčování zaměstnavatelů o tom, že tím pravým uchazečem jste právě Vy.

Pokud obdržíme Váš životopis, budeme Vás obratem informovat o tom, že jsme obdrželi Vaše materiály a jak s nimi budeme nakládat.

  • Pro výkon našich služeb máme licenci Ministerstva práce a sociálních věcí.
  • Služby související se zprostředkováním práce jsou pro uchazeče zdarma.
  • O prezentování Vašeho životopisu třetí straně Vás budeme informovat.
  • S Vašimi daty budeme pracovat diskrétně a s ohledem na Vaše zájmy.

Naši konzultanti jsou průvodcem uchazeče během případného výběrového řízení. Pomohou Vám se zpracováním životopisu či motivačního dopisu. Dokážeme určit a vyzdvihnout přednosti i upozornit na prostor pro zlepšení. S našimi uchazeči pracujeme tak, abychom zvýšili jejich šance na úspěch. Poradíme jak vylepšit sebeprezentaci, jak vhodně komunikovat při pohovoru a čeho se vyvarovat. Jednání a pohovory v agentuře jsou průpravou před pohovorem u potenciálního zaměstnavatele. Firmy, se kterými spolupracujeme, známe a tak jsme připraveni Vám poskytnout informace o společnosti, do níž půjdete na pohovor.

Máte-li jakékoliv otázky, kontaktujte nás. Náš email: dotaz@jobscontact.cz.

bar-logo