Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

5 výhod hledání práce přes Jobs Contact

Způsobů, jak hledat nové zaměstnání, dnes najdete mnoho. Můžete se příhlásit na úřadu práce, vyzpovídat známé, procházet pracovní portály nebo hledat na sociálních sítích. Všechno to jsou cesty, jak přijít k pracovním nabídkám, každá z nich má však svá úskalí. Vyhněte se haldě nezajímavých a nerelavantních pozic, spojte se pouze s ověřenými zaměstnavateli a mějte přísun nových TOP příležitostí každý den. Jak? Obraťte se s hledáním nové práce na nás.

Nastavte si zasílání nabídek práce

( 1 ) Budeme vaším průvodcem na cestě k nové kariéře

Snad každý z nás se někdy v životě ocitl bez práce. Není to žádná ostuda a my jsme si toho vědomi. Naším cílem je najít vám nové zaměstnání, ve kterém budete dlouhodobě spokojení a štastní. Staneme se vaším průvodcem - představíme vám pouze takové pracovní nabídky, které budou odpovídat vašim požadavkům. A budeme vaším parťákem - můžete se na nás kdykoliv obrátit s dotazy, se kterými si nevíte rady.

( 2 ) Jsme profesionálové s přehledem o trhu práce

V náboru se pohybujeme již mnoho let. Za tu dobu jsme získali široký přehled o trhu práce jako celku. Co je tím myšleno? Denně se setkáváme s kandidáty z různých oborů a nasloucháme jejich požadavkům. Stejně tak intenzivně komunikujeme i s firmami o jejich představách a nárocích. Máme díky tomu ucelený obrázek o tom, kde se představy kandidátů a firem potkávají - ať už jde o výši mezd nebo nabídku benefitů.

( 3 ) Dostanete se k nabídkám, které byste jinak nenašli

Často ty nejzajímavější příležitosti najdete pouze přes naši agenturu. Firmy se totiž s některými otevřenými pozicemi obrací rovnou na nás, abychom jim pomohli s jejich obsazením. Na našich stránkách najdete denně čerstvé pracovní nabídky - stačí si mezi nimi začít vybírat. Sdílíme je také pravidelně na našich sociálních sítích, a to jak na Facebooku, tak Linkedinu. Můžete tak sledovat, co je nového, odkudkoliv.

( 4 ) Získáte bezplatnou službu Zasílání nabídek práce do emailu

Jak zařídit, aby vám mezi nově otevřenými pozicemi žádná zajímavá příležitost neunikla? Snadno s naší bezplatnou službou Zasílání nabídek práce. Po společné domluvě vám nastavíme rozesílku, aby vám do emailu chodily pravidelně nové pracovní nabídky, ale pouze takové, které odpovídají vašim představám - o oboru, mzdě a lokalitě. Pak už jen stačí službu aktivovat kliknutím na odkaz v příchozím emailu a je hotovo.

( 5 ) Vaše nová práce může přijít každý den

Díky tomu, že se na nás obrátíte s hledáním nového zaměstnání, vás zařadíme do naší databáze uchazečů o práci. Co to pro vás znamená? Že kdykoliv se otevře nová pozice, která sedí právě vašemu profilu, obratem vám ji představíme. Ta pravá nabídka práce může přijít každý den a vy s námi máte jistotu, že o ní budete vědět jako první. Stačí nás kontaktovat!

bar-logo