Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Blog

Přečtěte si novinky ze světa nabídek práce

Zkušební doba - vše, co potřebujete vědět

Zajímá vás, jaké jsou výhody zkušební doby, na jak dlouho se sjednává a jak postupovat v případě nemoci? Pak jste na správné adrese! V tomto článku se dozvíte všechny důležité informace o zkušební době, které v průběhu vaší kariéry zaručeně využijete.

Pracovněprávní poradna
Autor: Veronika Jelínková

28.7.2022

Přečíst

Vstupte do světa IT jako technická podpora

Jak snadno nastartovat vaši IT kariéru? Otevřete si dveře k řadě příležitostí v IT podpoře. Buďte k ruce kolegům i zákazníkům při řešení jejich technických problémů a zajišťujte bezproblémové fungování IT infrastruktury. Zkrátka buďte IT support!

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

21.7.2022

Přečíst

5 výhod hledání práce přes Jobs Contact

Způsobů hledání nové práce dnes najdeme mnoho - od úřadů práce, přes pracovní portály, po sociální sítě. Každá z těchto cest s sebou ale nese svá úskalí. Jak se vyhnout haldě nezajímavých pozic, spojit se pouze s ověřenými zaměstnavateli a mít přísun těch nejlepších příležitostí klidně každý den? S námi je to samozřejmost.

O nás & aktuality
Autor: Veronika Jelínková

30.5.2022

Přečíst

Jak se připravit na online pohovor

Velká část pracovních pohovorů se v posledních 2 letech musela přesunout do online světa. Jak se na online pohovor připravit a na co nezapomenout? Ukážeme vám, že k tomu, abyste u online pohovoru uspěli, nestačí pouze vstát z postele a zapnout webkameru.

Rady a tipy od recruiterů
Autor: Veronika Jelínková

21.3.2022

Přečíst

Jak si najít první práci v IT po škole

Jste čerstvý absolvent IT nebo ještě studujete, ale chcete již mít přehled o možnostech na trhu práce? Provedeme vás na cestě za první prací ve světě IT. Máme pro vás nejen návod, jak postupovat, ale také řadu juniorních pozic, které momentálně obsazujeme. Přesvědčte se sami, je radost si z nich vybírat!

ICT sekce
Autor: Veronika Jelínková

10.3.2022

Přečíst
bar-logo