Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Baví vás Java? Tak si tyto nabídky nenechte ujít!

Ať už jste čerstvým absolventem IT oboru, a nebo chcete změnit projekt jako už zkušený Javista. Ať už vás láká mezinárodní společnost, nebo upřednostníte rodinnou českou firmu. Ať chcete vyvíjet v Java SE nebo Java EE. Zkrátka ať už chcete vytvářet jakákoliv backendová řešení, máme pro vás jedinečné nové příležitosti v Javě! A to své si zde najde každý.

Java / Spring / Hibernate / Fullstack?

Nehledáme perfektní kandidáty ani supermany, ale kolegy, jejichž představy se budou potkávat s těmi našemi. Parťáky, které backend vývoj baví a chtějí se v něm dále rozvíjet. Co říkáte, najdete se v tom?

Velice lákavých a unikátních projektů vám můžeme nabídnout hned řadu a výběr z nich na vás čeká níže. Záleží, které odvětví je vám jako Java vývojáři bližší.

Láká vás práce na appce pro oblast e-commerce, fintech, softwarové řešení pro zdravotnictví, armádní systémy nebo dopravu? Chcete pracovat s frameworky Spring a Hibernate? Budete se realizovat čistě jako Javista nebo spíš coby Fullstack developer? Je to jen na vás.


Nové příležitosti pro Javisty - BRNO

Nové příležitosti pro Javisty - PRAHA


NAŠE JAVA PRO-TIPS:

(1) Doporučujeme přestat používat knihovnu java.util.Date. Je nekonzistentní a pravděpodobně bude brzo ukončena. Využijte místo toho třídy java.time. Definované třídy jsou založeny na kalendářním systému ISO. Všechny jsou neměnné a bezpečné pro počítač.

(2) Může to znít jako banalita, ale vždy předtím, než budete psát kód, byste měli začít přečtením referenční dokumentace. Často se stane, že napíšete kód naprosto zbytečně a to jenom proto, že jste nečetli „uživatelskou příručku“ pro knihovnu nebo framework. Přitom Java má často skvělou dokumentaci!

(3) Pokud je to možné, dejte přednost tomu, aby byly vaše třídy neměnné. To znamená vyhnout se přidávání setterů nebo konstruktorů bez parametrů. Alespoň pokud to jde.

 

bar-logo