Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Online kurzy, co vyšperkují vaše CV v roce 2023

V konkurenční atmosféře současného trhu práce není vždy snadné umět mezi ostatními kandidáty vyniknout. Existuje však několik způsobů, jak si můžete v očích zaměstnavatelů polepšit. A jedním z nich je výpis absolvovaných kurzů ve vašem CV. Udělali jsme průzkum těch nejžhavějších online kurzů, které si letos zaslouží vaši pozornost. A všechny jsou zdarma!

K čemu zkušební doba slouží?

Pro uživatele Linkedinu

Sociální síť Linkedin je jedna z největších profesních platforem na světe, je velice populární jak mezi uchazeči o zaměstnání, tak mezi recruitery a zaměstnavateli. Nabízí více než 5 000 kurzů, které se věnují nejrůznějším pracovním odvětvím, z nichž je 158 k dispozici zdarma. Můžete se dovzdělat například v ovládání Microsoft Office, naučit se pracovat s designerskými programy, otevřít si dveře do SW vývoje nebo se naučit něco o business strategiích. Celou nabídku Linkedin kurzů najdete TADY.

Marketing, SEO a analytika od Googlu

Další obrovskou skupinu online kurzů zdarma nabízí strýček Google. Zápřah je i zde široký - od marketingových nástrojů (jako Google Ads nebo Google Analytics), přes YouTube kurzy, po Digitální garáž a mnohem víc. V rámci zmiňované Digitální garáže se Google zaměřuje na opravdu široké spektrum dovedností. Můžete si zde udělat kurz např. na zvýšení online zabezpečení vaší firmy, naučit se principy strojového učení, doplnit si znalosti o umělé inteligenci nebo si třeba osvojit základy veřejného vystupování. Nabídku Google kurzů najdete TADY.

Ukončení pracovního poměru ve zkušební době

Pro začínající frontend vývojáře

Nezapomněli jsme samozřejmě ani na začínající IT specialisty a máme tu jeden přesně pro ty, kteří se chtějí živit vývojem frontendu. Tento kurz nabízí začínajícím frontendovým programátorům komplexní pochopení všeho, co se týká navrhování stylu a uživatelských rozhraní webových stránek.

Kurz vám pomůže naučit se vývoj frontendu od nuly, a to spolu s hlavními nástroji a technologiemi - jako je Git, GitHub, HTML, CSS, JavaScript a další. Kurz pro frontend vývoj najdete TADY.

Pro začínající Python vývojáře

Pokud frontend není nic pro vás a přikláníte se spíš k backendovému vývoji, jste tu správně. Našli jsme kurz pro začínající Python vývojáře, který provozuje zdarma Hardvardská univerzita a k jeho absolvování nemusíte být jejich studentem. Navíc, pokud projdete celým kurzem a u každého úkolu se vám podaří získat alespoň 70 %, získáte certifikát CS50! Kurz najdete TADY.

Kurz kyberbezpečnosti

Cyber security patří mezi nejrychleji se vyvíjející odvětví v IT, které stále získává na popularitě. Vybrali jsme proto dva zajímavé kurzy pro všechny, kdo se chtějí v této oblasti zorientovat. Naprosté základy kyberbezpečnosti vás čekají v prvním kurzu, který má 15 hodin a najdete ho TADY. Pokud již nějaké znalosti máte, přesuňte se k navazujícímu kurzu, kde vás čeká 30 hodin a najdete ho TADY.

 


Jsme Jobs Contact, váš parťák na cestě za novou kariérou

Obraťte se na nás, pokud přemýšlíte o změně vaší současné práce. Buď nám zašlete životopis na email: dotaz@jobscontact.cz nebo nám zavolejte na tel.: +420 602 642 915. Aktuální příležitosti najdete na naší stránce Nabídky práce. A pokud hned teď nehledáte novou práci, ale chcete mít přehled o zajímavých příležitostech v oboru, nastavte zasílání nabídek práce do e-mailu.


bar-logo