Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Tipy na vánoční dárky nejen pro ajťáky

Vánoce pomalu za dveřmi a vy stále tápete, co svým nejbližším nadělit pod stromeček? Voňavku jste darovali loni, peníze dávat nechcete a v moderních trendech se nevyznáte? Pokud jste se v tom našli, náš článek vám zaručeně přijde vhod! Přinášíme vám v něm totiž originální tipy na dárky, které potěší nejen ajťáky, gamery a technické fanoušky.

Lego

Lego

Že jsou stavebnice jen pro děti? Omyl! Dávno tomu už tak není. Firma Lego už před několika lety navázala na velkou popularitu svých hraček a začala produkcí celé řady stavebnic pro dospělé. Najdeme zde sochy z oblíbených filmových světů, jako je Star Wars, Marvel nebo třeba Harry Potter. Další oblíbenou sérií jsou Lego Icons, v rámci které si postavíte třeba Koloseum, Eiffelovu věž nebo spoustu dalších ikonických staveb a vozidel.

Jako poslední pak zmíníme Lego Art, kde si můžete vytvořit krásná díla na stěnu s motivy Andyho Warhola či Beatles. Je tedy určitě z čeho vybírat a potěšit tak můžete fanoušky pop-kultury, cestování nebo historie.

Dron

Dron

Drony už dávno nejsou jen záležitostí armády a ozbrojených sil. Poté, co je objevili filmaři, které už nebavilo při natáčení platit za pronájmy letadel, se drony dostaly i k široké veřejnosti.

Dnes se tyto létající mašinky staly cenově přijatelným trendem, kterému přichází na chuť čím dál více technických nadšenců. Obzvlášť populární jsou drony s kamerou, protože kdo by si nechtěl pořídit vlastní záběry z ptačí perspektivy. Jde o vychytávku, kterou najdete v nejrůznějších provedeních, velikostech a s různou náročností ovládání. Můžete tak udělat radost bližním z rozdílných věkových skupin.

Funko Pop

Funko Pop

Figurky Funko Pop nabraly na oblibě již před pár lety a jejich popularita nadále stoupá. Pokud však o nich slyšíte poprvé, jedná se o deseti centimetrové sběratelské figurky, pro které je typická nepoměrně velká hlava vůči zbytku těla. Často ztotožňují slavné filmové, herní nebo hudební postavy.

Zajímavé je, že se tyto figurky dají brát také jako investice. Když budete mít štěstí, může se s postupem let jejich hodnota i několikanásobně zvýšit. Své o tom ví bývalý majitel figurky oblíbeného pohádkového slona Dumba, kterou vydražil za 140 000 Kč! Rozhodně se tedy nejedná o bezcenný dar.

Stolní hry

Stolní hry

Pokud jste zatím neměli možnost se ponořit do světa deskovek, určitě tomu dejte šanci! Každý rok vychází tisícovky zajímavých stolních her, takže je rozhodně z čeho vybírat. Velmi oblíbená je hra Mars, kde je (jak už název napovídá) vaším úkolem kolonizovat planetu Mars.

Dalším favoritem je původní česká hra Karak, která si také u nás vysloužila titul Hra roku. Každý z hráčů zde má svého hrdinu, se kterým se vydává do tajemného bludiště pod hradem Karak, kde bojuje s nestvůrami a získává zbraně či poklady.

Chcete zkusit prvně něco jednoduššího? Pak určitě sáhněte po napínavé karetní hře Port Royal. Pokud vás hra chytne, je k dispozici hned několik rozšíření. Jestli si ale stále nejste jistí, že jsou deskovky něco pro vás, zkuste hru What Do You Meme. Čeká vás v ní spousta oblíbených internetových memů a zaručeně vás pobaví!

Počítačová myš

Počítačová myš

Zdá se vám myš k počítači jako neosobní a nezajímavý dárek? Ale kdeže! Vyvedeme vás z omylu.

Nejenom, že se jedná o velmi praktickou záležitost, kterou každý majitel PC využije. Existuje také velké množství designů a funkcí, díky kterým se z obyčejné myši stane umělecký kousek nebo prostředek pro ještě lepší herní zážitek!

Každého teenagera zaujme Connect IT doodle Mouse 3, pro milovníky designu společnosti Microsoft je tu Surface Arc Mouse a hráčům videoher pak určitě doporučujeme sáhnout po myši Razer Naga V2 Pro.

 


Jsme Jobs Contact, váš parťák na cestě za novou kariérou

Obraťte se na nás, pokud přemýšlíte o změně vaší současné práce. Buď nám zašlete životopis na email: dotaz@jobscontact.cz nebo nám zavolejte na tel.: +420 602 642 915. Aktuální příležitosti najdete na naší stránce Nabídky práce. A pokud hned teď momentálně nehledáte novou práci, ale chcete mít přehled o zajímavých příležitostech v oboru, nastavte zasílání nabídek práce do e-mailu.


bar-logo