Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Za ztrátu práce se nestyďte. Stačí vědět, jak postupovat

Ztráta zaměstnání není něco, za co byste se měli propadat hanbou. Nepohodli jste s nadřízeným, nechovali se k vám v bývalé práci férově nebo jste už cítili potřebu změny? Většina lidí se někdy za život ocitne v podobné situaci. Když se pak člověku naskytne nová pracovní příležitost, je to cesta k lepším zítřkům. A my vás na takové cestě ráda provedeme.

Za ztrátu zaměstnání se nestyďte. My vám s hledáním práce pomůžeme.

Vše začíná u vás. Měli byste si být vědomi svých hodnot a mít jasno v kritériích, které musí vaše budoucí zaměstnání splňovat. Přitom byste se však neměli podceňovat ani přeceňovat. A navíc to chce umět všechny své schopnosti odprezentovat budoucímu zaměstnavateli. To není zrovna snadný úkol snad pro nikoho... Zde pro vás ale máme dobrou zprávu - nejste na to sami!

Máme pro vás nabídky práce ve strojírenství, IT a elektrotechnice.

Jsme tu pro vás.

Když potřebujete pomoci na vaší cestě k novému uplatnění, jsme tu pro vás. Budeme se individuálně věnovat vašim představám o tom, co by měla vaše nová práce splňovat.

Náš konzultant bude vaše pravá ruka po celou dobu hledání. Vypátrá pro vás relevantní nabídky, které s vámi detailně rozebere a společně přijdete na tu nejlepší pracovní příležitost. Náš konzultant vám poté pomůže s úpravou životopisu, přípravou na pohovor a zprostředkuje vám všechny potřebné informace o dané firmě.

Bude s vámi v kontaktu během celého výběrového řízení. Můžete se na něho obrátit v případě jakýchkoliv dotazů nebo nejasností. Spolupráce s našimi zkušenými konzultanty vám výrazně zvýší šance při získání nové práce

Začněte tím, že se podíváte do Nabídek práce na nejaktuálnější příležitosti. Zafiltrujte podle klíčových slov a vyberte lokalitu, která vás zajímá. Zvolte si rozpětí mzdy a typ pracovního poměru, který chcete. Pak už jen stačí vybírat z desítek nabídek dle vašich kritérií. U jednotlivých inzerátů vždy rovnou vidíte medailonek konzultanta, který s vámi o dané pozici bude komunikovat.

To zní dobře, co říkáte? Tak na nic nečekejte a začněte s hledáním své práce snů už nyní!

Přečtěte si také o tom, jak funguje naše personální agentura.

bar-logo