Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ON Design Czech s.r.o.

Společnost ON Design Czech s.r.o. je součástí nadnárodní Hi-Tech firmy ON Semiconductor. V Brně funguje již od roku 1994 jako návrhové středisko integrovaných obvodů. Vyvíjí digitálně-analogové obvody převážně pro automobilový průmysl. Brněnské centrum disponuje laboratoří pro testování prototypů, měření čipů a jejich elektromagnetické kompatibility. Integrované obvody se navrhují v Brně, ale výroba probíhá v zahraničí.
290+ mil. Kč
v tržbách firmy
23+ tis.
zaměstnanců v rámci ON Semiconductor
150+
pracovníků v brněnském středisku
Společnost nabízí technická řešení od návrhu koncepce přes vlastní analogový a digitální návrh po analýzu parametrů výsledného výrobku. Vyvíjí analogové a digitálně-analogové obvody pro automobilový a letecký průmysl: IO pro digitální komunikaci v automobilech (IVN; In-Vehicle Networking), IO uplatnění v systémech centrální řídicí jednotky, klimatizace, řízení motoru a ovládání dveří.

On Design se mimo jiné specializuje na LED kontrolery pro vnější i vnitřní osvětlení včetně hlavních světlometů.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Vídeňská 204, 619 00 Brno-jih-Přízřenice.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte na mapu níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo