Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Ecoclean Technologies spol. s r.o.

Společnost Ecoclean Technologies spol. s r.o. je součástí skupiny SBS Ecoclean Group. Pobočky má v devíti zemích po celém světě. V Německu se nachází kompetenční centra, která pomocí výzkumu, vývoje a inovací podporují jednotlivé členy skupiny. Společnost se zabývá výrobou, vývojem a prodejem strojů, systémů a služeb pro aplikace zahrnující čistění a odmašťování průmyslových dílů, ultrazvukové čistění, odjehlování vysokotlakým vodním paprskem a přípravu povrchů.
900+
pracovníků v devíti zemích
60+
zaměstnanců v Padochově u Oslavan
60+
let zkušeností na trhu
Hlavním předmětem společnosti Ecoclean Technologies v Oslavanech je výroba plně automatizovaných strojů včetně jejich uvedení do provozu a instalace u zákazníků. Společnost je odpovědná za obchodní zastoupení, servis a zajištění náhradních dílů pro stroje Ecoclean instalované v České republice a na Slovensku. V Padochově u Oslavan jsou 2 výrobní haly s cca 60 zaměstnanci.

Hlavními odběrateli jsou firmy z automobilového a leteckého průmyslu, výrobci zdravotnické techniky a optiky. V oblasti technologií průmyslového čištění a průmyslové povrchové úpravy patří společnost mezi celosvětovou špičku.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Padochov 228, 664 91 Oslavany
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo