Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ACMARK s.r.o.

ACMARK je česká společnost s rodinnou atmosférou, který byla založena v roce 2009. Má přibližně 16 zaměstnanců. Mezi jejich zákazníky patří např. J&T Banka, TESCAN anebo IVECO. Hlavním posláním je poskytování světově prověřených informačních technologií a vývoj komplexních podnikových řešení v oblasti řízení vztahů se zákazníky, organizace a řízení firemních a obchodních procesů v organizacích.
10+
let zkušeností v oboru
15+
zaměstnanců ve společnosti
12+ mil. Kč
v obratu společnosti
Mezi produkty a projekty patří např. vlastní CRM systém pro řízení vztahů se zákazníky CORIPO. Komplexní informační systém pro řízení organizace DIRECTIS. Implementace a vývoj CRM systému postaveného na open source technologiích SugarCRM. Integrace a implementace Microsoft produktů – Office 365, SharePoint a Dynamics 365. Tvorba a implementace řešení pro Business Inteligence pro organizace. Zakázkový vývoj softwaru a webových portálů podle potřeb klienta.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: 20, Lidická 2030, Černá Pole, 602 00 Brno-střed.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo