Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ABB s.r.o.

Skupina ABB má více než 120letou tradici. V České republice od roku 1992 vzniklo několik poboček společnosti, z nichž nejdůležitější je pravděpodobně jedno ze dvou světových operačních center. To zajišťuje kompletní SW a HW vývoj pro projekty skupiny po celém světě. Dnes v rámci celé skupiny ABB pracuje kolem 147 000 lidí, z toho více než 3 400 přímo na jedné z pěti českých poboček. Ty se nachází v Plzni, Praze, Brně, Ostravě a Jablonci nad Nisou. Většina vývojářů využívá zázemí v největších prostorách firmy, které jsou v Ostravě. Ve svém oboru patří firma ke světové špičce. Pro příklad brněnský závod na výrobu rozváděčů, transformátorů a senzorů vysokého napětí je největší na světě. Navíc více než 70 % z celé produkce firmy míří na export.
120+
let zkušeností v oboru
30+
let existence operačního centra v ČR
147+ tis.
zaměstnanců v rámci celé skupiny ABB
ABB se skládá ze 4 divizí: divize Elektrotechniky – zde patří nejen vývoj a výroba zařízení od rozvoden až po elektrické zásuvky, ale třeba i solární střídače či infrastruktura pro elektrická vozidla; divize Procesní automatizace – tato jednotka je globálním leaderem především v oblasti specificky distribuovaných řídicích systémů; divize Pohony – největší divizí je právě vývoj a výroba pohonů, ať už jde o elektromotory, generátory nebo měniče; divize Robotika a automatizace – AI, automatizace výroby a využití nejnovějších technologií (zde by měla být budoucnost celé skupiny ABB).

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: U Prazdroje 2807/8, 301 00 Plzeň 3 - Východní Předměstí.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo