Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

UNEX a.s.

Společnost UNEX se specializuje na těžké strojírenství a metalurgii. Má více něž 70 let zkušeností v oboru. V ČR má 2 závody, a to v Uničově a Olomouci, na Slovensku ve Snině. Ve společnosti pracují s moderními technologiemi, do kterých investovali přes miliardu korun. Vyrábí odlitky a výkovky, případně svařované díly a těžké ocelové konstrukce pro klienty z celého světa. Kvalitu společnosti i výrobků dokazuje přes 40 českých i mezinárodních certifikátů a oprávnění.
70+
let zkušeností v oboru
2 000+
zaměstnanců v ČR a na Slovensku
2
pobočky v ČR
UNEX vyrábí produkty, které váží od 50 gramů až po 120 tun. Vyrábí zařízení pro těžbu velkých objemů zeminy, uhlí a rud – jako jsou kolesová rypadla a další důlní technika. Stejně tak se zabývají výrobou kompletních technologických celků, jako jsou jeřáby a manipulační či výrobní zařízení.

K produkci těžkého strojírenství patří i konstrukce, jako jsou rámy turbín, pohonných jednotek a kompresorů, těžké svařence pro lisovací techniku, konstrukce výrobních a sportovních hal i mostní konstrukce.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Brníčko 1032, Uničov, 783 91
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo