Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Bernex Bimetall s.r.o.

Bernex Bimetall je švýcarská výrobní společnost působící na světovém trhu. Již více než 50 let patří mezi přední evropské výrobce bimetalických komor, šneků a plastifikačních jednotek v plastikářském průmyslu. Tyto produkty můžete najít například ve vstřikolisech nebo extrudérech. Své továrny má ve Švýcarsku, Itálii a již 20 let i v České republice.
20+
let od založení pobočky v ČR
200+
zaměstnanců
500+ mil. Kč
v tržbách
Skupina Bernex vyrábí své všestranné produktové portfolio způsobem orientovaným na služby a podle zákaznických řešení s jasným zaměřením na mezinárodní plastikářský průmysl.

Je rozdělená na tři divize: komory, malé šneky a velké šneky. Nedílnou součástí je i poradenství, které pomůže optimalizovat výrobní procesy. V moderní výrobní hale v Brně pracuje přes 200 zaměstnanců.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Brněnská 1140, 664 42 Modřice
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo