Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

A components s.r.o.

Česká společnost A components působí na trhu od roku 2010. Společnost se zabývá zakázkovou výrobou plastových komponentů, technologií třískového obrábění, tlakového vstřikování, vysekávání a vyřezávání. Dále se se zaměřuje na distribuci průmyslových komponent dokončovacích, ovládacích a ochranných prvků určených pro výrobní firmy v různých oborech.
10+
let působí na trhu
10+
zaměstnanců
10 000+
katalogových dílů skladem
A components se zaměřuje na malosériovou a velkosériovou výrobu konstrukčních prvků z plastů. Společnost nabízí svým zákazníkům též 3D modelování.

Stálým sortimentem katalogových dílů, které společnost distribuuje, jsou například krytky, zátky, hydraulické ochrany, upevňovací prvky, zámky a spojovací materiál.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Klíny 35, 615 00 Brno-Židenice
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo