Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Renesas Design Czech s.r.o.

Renesas je největším dodavatelem mikročipů na světě a 3. největším vývojářem polovodičů pro automotive průmysl. Česká pobočka Renesas je nyní součástí japonské mezinárodní společnosti. Pracují na kvalitních systémech pro automotive (kritické systémy), průmysl, počítačové infrastruktury a vyvíjí různá IoT řešení pro zjednodušení životů lidí po celé planetě. Společnost bývala součástí výroby polovodičových jednotek Hitachi a Mitsubishi, od kterých se v roce 2002 oddělila a nyní pokračuje ve vývoji mj. pro tyto velikány. Pražské Design centrum Renesas existuje již od roku 2001.
1.
největší dodavatel mikročipů na světě
22.000+
zaměstnanců celosvětově
40+
zaměstnanců v ČR
Pražská pobočka Renesas se zaměřuje primárně na řízení spotřeby a měniče napětí či převodníky. Zabývá se dnes již celosvětově vývojem analogových a digitálních obvodů (mixed design), často zákaznických ASIC řešení na míru. Některé její systémy jsou navržené tak, aby dlouhodobě fungovaly i v těch nejnáročnějších podmínkách (např. pod mořem, kde jsou nízké teploty a špatná dostupnost).
Společnost nabízí pracovní příležitosti HW vývojářům ovládajícím programování ve VHDL / Verilog, designérům (analog / digital layout) či v podstatě komukoli se znalostmi z oblasti mikroelektroniky.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Klicperova 3208/12, 150 00 Praha
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo