Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Tietoevry Czechia, s.r.o.

Tietoevry Czechia, s.r.o. je součástí nadnárodní korporace TietoEVRY. Ta je v současnosti jedním z největších světových dodavatelů IT služeb, softwarových a infrastrukturních řešení. Hlavní sídlo celé skupiny je ve Finsku. Po celém světě zaměstnávají zhruba 24 000 expertů, z tohoto cca 3 000 zaměstnanců pracuje v České republice. Největší česká pobočka se nachází v Ostravě. Další, o něco menší pobočka je v Brně. Obecně zde ale všichni pracovníci využívají full-remote spolupráci, která jim umožňuje využívat nejen velké míry flexibility, ale zároveň i spolupracovat se zahraničními týmy.
24 000+
expertů po celém světě
90+
zemí
3 000+
zaměstnanců v ČR
V Brně se realizují především Product Development Services (PDS) v oblasti telekomunikací a embedded řešení. Mezi významné projekty patří Helen.fiSolar panels campaign (finský dodavatel elektrické energie a tepla, vývoj a správa webových prezentací), EMC Documentum pro IF Insurance (přední severská pojišťovna, systém pro správu elektronických agend), Industrial Internet (vyvíjí řešení pro skandinávského operátora, umožňuje spojení mobilních zařízení a zobrazení získaných údajů na uživatelském portálu).

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: 28. října 3346/91, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo