Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Mergon Czech s.r.o.

Společnost Mergon Czech s.r.o. byla založena před 40 lety v Irsku. Dnes se může chlubit výrobními závody i v Jižní Karolíně, Číně a také České republice. Firma se zabývá oblastí vyfukování a vstřikování plastů. Je významným dodavatelem produktů pro přední výrobce v automobilovém, průmyslovém a zdravotnickém sektoru. Mezi její zákazníky patří mezinárodní společnosti jako Bosch, BMW, Audi, Jaguar, Whirlpool, Grohe nebo Xerox.
40+
let zkušeností
190+
zaměstnanců v Česku
700+
zaměstnanců po celém světě
Společnost se primárně věnuje návrhu, vývoji a výrobě plastových systémů a dílů, které jsou nezbytnou součástí některých z nejznámějších a nejinovativnějších produktů na světě. Od automobilových komponentů přes zdravotnické vybavení až po průmyslové výrobky – tady všude najdete komponenty vyráběné společností Mergon.

Tak jako inovace a technologie, jsou v Mergonu zaměstnanci na první místě – společnost nabízí zdravou firemní kulturu, prostor pro seberealizaci a kvalitní vzdělávání, aby si získala a udržela ty nejlepší odborníky ve svém oboru.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Evropská 865, 664 42 Modřice
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo