Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

USU Software, s.r.o.

Firma USU software, s.r.o. patří mezi evropskou špičku v rámci vývoje softwaru pro systematizaci a zjednodušení firemních procesů orientovaný na zákaznickou podporu. Produkty skupiny USU umožňují sjednotit veškerou komunikaci se zákazníky a významně zjednodušují orientaci či vyhledávání v informacích, které společnosti zákazníkům předávají. Pomáhají tak např. velkým nadnárodním společnostem, které potřebují koordinovat činnost a výstupy více podpůrných oddělení. Příkladem takového produktu je Knowledge Center. Jde o technologii pro efektivní využití informací v organizaci prostřednictvím systému integrovaného vyhledávání a navigace v dostupných dokumentech. Dalším z produktů je např. Smart Link, tedy self-service aplikace, která spojuje všechny zákazníkem poskytované služby a informace do jednoho kanálu.
45+
let zkušeností v oboru
25+
let od založení společnosti v ČR
65+
zaměstnanců na pobočkách v ČR
Česká firma USU software je dceřinou společností německé firmy USU AG. Společnost byla v ČR založena již v roce 1997 a své pobočky má v Brně a Prostějově. Je zde zaměstnáno přibližně 65 specialistů. Vývoj je zaměřen převážně na oblast IT Asset a Knowledge managementu. Mezi zákazníky patří řada významných společností v bankovnictví, průmyslu, státní správy apod. Společnost si zakládá na neformální přátelské atmosféře a poskytování dlouhodobého a stabilního zaměstnání. Jedním z největších benefitů je možnost profesního rozvoje v rámci společnosti i prostřednictvím externích školení či seminářů.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Újezd 4012/10, 796 01 Prostějov.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo