Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Walter s.r.o.

Společnost Walter s.r.o. je součástí skupiny United Grinding Group. V ČR působí od roku 1996. Firma sídlí v Kuřimi u Brna, kde vlastní moderní logistický a výrobní areál s nedávno zavedenou pohyblivou montáží. Patří k předním světovým výrobcům velmi přesných CNC brousicích strojů a CNC optických měřicích přístrojů. Vyrobené stroje se expedují ke konečným zákazníkům do celého světa. Společnost zaměstnává více jak 300 zaměstnanců.
25+
let od založení výrobního závodu v Kuřimi
300+
zaměstnanců v Kuřimi
20+
typů strojů
Stroje WALTER slouží k výrobě, ostření a měření rotačních nástrojů a výměnných destiček. Společnost je specialista na broušení nástrojů. Za pozici na trhu vděčí svému know-how, které získala díky dlouholetým zkušenostem. Nejlépe to dokazuje kvalita a rozmanitost inovací.

Walter zajišťuje celosvětový export a servis strojů, zabývá se také vývojem vlastního software a poskytuje komplexní nabídku poradenských a servisních služeb.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Blanenská 1289/119, 664 34 Kuřim
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo