Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

SSI Schäfer s.r.o.

Společnost SSI Schäfer byla založena v roce 1937 v Německu. Celosvětově má 70 poboček a 8 výrobních závodů. Pobočka v Hranicích je 2. největším výrobním závodem na světě se 13 halami. Má přes 1 500 zaměstnanců. Společnost patří mezi přední světové dodavatele intralogistiky. Hranického závodu se týká výroba skladovacích systémů a systémů pro dopravu materiálu po podniku.
1 500+
zaměstnanců
13
výrobních hal
4+ mld. Kč
v tržbách
Sortiment výroby je široký, od účelových regálů až po komplexní logistické a skladovací systémy, jejichž velikost může dosahovat až 45 metrů. Stejně tak škála zpracovaných materiálů je různorodá a najdete zde ty nejmodernější technologie.

SSI Schäfer nabízí také komplexní poradenství a logistická řešení v rámci svého softwaru WAMAS® i softwaru svého partnera SAP.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Tovární 325, 753 01 Hranice
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo