Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

NORMA Czech, s.r.o.

Společnost Norma Czech vznikla v roce 1995 v Hustopečích u Brna. Jedná se o jednu z nejvýznamnějších poboček Norma Group, protože se zde nachází 95 % výroby celého holdingu. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců a distributorů spojovací techniky v automobilovém průmyslu v ČR i ve světě. Centrála se nachází nedaleko Frankfurtu v Německu.
8 500+
zaměstnanců
125+
let od vzniku společnosti
2,5+ mld. Kč
v tržbách z prodeje
Do portfolia společnosti patří různé spojovací prvky, kovové upínací elementy, funkční konektory, svorky a spony propojující různé kapaliny a držáky. Produkty jsou nejvíce využívány v automobilovém průmyslu, infrastruktuře a stavebnictví.

Společnost dodává své výrobky jak do distribučních center Norma Group, tak i přímo k zákazníkům po celé ČR i do zahraničí (Slovensko, Maďarsko, Polsko, Rumunsko).

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Havlíčkova 540/28, 693 01 Hustopeče
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo