Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Currys CoE s.r.o.

Dixons Carphone je britská společnost se sídlem v Londýně. Je jedním z nejsilnějších hráčů na poli prodeje elektroniky a služeb v Evropě. Působí pod 15 různými obchodními značkami. Zákazníci nakupují zboží online nebo mohou navštívit pobočku. Zaměřují se i na přidružený servis od prodeje finančních produktů (pojištění, financování) přes logistiku včetně skladových center až po konečnou montáž zboží u zákazníků. Nejsilnější zastoupení má společnost ve Skandinávii a ve Velké Británii, kde je jedničkou na trhu.
15+
let od založení brněnské pobočky
10+
týmů v IT oddělení
160+
zaměstannců v IT oddělení
Brněnská pobočka Dixons Carphone Centre of Excellence (CoE) funguje od roku 2007. Pracuje zde více než 500 zaměstnanců, a to v sedmi odděleních: Finance, HR & Operations, Customer support agreement, Content & Copywriting, Logistics, BTS & Robotics a IT.

Oddělení IT se zaměřuje především na vývoj a provoz platformy, na které eshopy fungují. Má na starost správu kompletní infrastruktury včetně cloudů a datových skladišť. V IT oddělení pracuje 12 různých týmů čítajících více než 160 zaměstnanců. Vývoj probíhá především v PHP, React a C#.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Trnitá 491/5, 602 00 Brno-střed
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo