Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

VF, a.s.

Významná česká společnost VF, a.s. se stala za dobu od svého založení v roce 1998 celosvětovým výrobcem a dodavatelem zařízení pro radiační kontrolu a ochranu. Společnost má sídlo v Černé Hoře (okres Blansko), dále má pobočky při jaderných elektrárnách Dukovany a Temelín a dceřinou společnost v Žilině. Mezi nejvýznamnější zákazníky patří ČEZ, CERN ve Švýcarsku nebo Protonové centrum v Praze.
25+
let zkušeností
250+
zaměstnanců
60+
produktů pro jaderné elektrárny
Vyvíjí a vyrábí zařízení pro monitoring ionizujících záření v jaderných elektrárnách, zdravotnictví a průmyslu. Jejich produkty mají typickou zelenou (firemní) barvu.

Do portfolia produktů patří například monitory kontaminace osob a předmětů, osobní dozimetrie, monitorování radiace ve vzduchu/kapalin, řešení pro radioaktivní odpad, přenosné a laboratorní přístroje a další. Mimo jiné vyvinuli i software pro monitorování radiační situace.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Kord II 269, 675 56 Dukovany
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo