Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.

Společnost SMC byla v roce 2018 oceněna jako nejlepší zaměstnavatel v regionu Vyškovska, a to především z důvodu přístupu ke svým zaměstnancům. Byla založena v roce 1959 v Tokiu. V České republice je společnost SMC rozdělena na výrobní závod (Vyškov) a obchodní oddělení (Brno). Výrobní závod ve Vyškově má 250 zaměstnanců, obchodní část firmy v Brně má 90 zaměstnanců.
880+ mil. Kč
v tržbách firmy
20 000+
zaměstnanců SMC celosvětově
60+
let zkušeností na trhu
Společnost SMC vyrábí a distribuuje pneumatické prvky a produkty sloužící pro průmyslovou automatizaci. Standardní portfolio zahrnuje 12 000 prvků s více než 700 000 variantami, což umožňuje vyhovět i nejnáročnějším požadavkům v oblasti automatizace.

Výrobní závod ve Vyškově se zabývá výrobou pneumatických válců, elektropohonů, ventilových bloků či vakuových přísavek. Výroba probíhá v jednosměnném provozu, právě to je velká konkurenční výhoda společnosti.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Cukrovarská 21, 682 01 Vyškov.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte na mapu níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo