Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

S+C ALFANAMETAL s.r.o., koncern

Společnost S+C Alfanametal je součástí německého koncernu Schmidt und Clemens, který je jedním z předních světových dodavatelů zařízení pro chemický a petrochemický průmysl. Závod v ČR vznikl v roce 1997 a sídlí v Tršicích, kde zaměstnává přes 100 zaměstnanců.
25+
let od vzniku závodu v ČR
100+
zaměstnanců v ČR
1 000+
zaměstnanců celosvětově
Hlavním předmětem činnosti v Tršicích je slévárenství a kovoobrábění – kusová a malosériová výroba odlitků z korozivzdorné a žárupevné oceli a ze speciálních materiálů. V provozu mají slévárnu, cídírnu a obrobnu.

Dodávají odlitky do vodních turbín, do čerpadel na olivový olej, pro petrochemický průmysl a další. Lokálním zákazníkem je například Sigma Group.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Tršice 126, 783 57 Tršice
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo