Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

MODIA, a.s.

MODIA je strojírenská společnost, která se zaměřuje především na návrh a montáž zařízení v oblasti průmyslové automatizace. Svým zákazníkům z různých odvětví nabízí zefektivnění výroby za využití inovativních řešení a moderních technologií, a to zejména díky svému know-how a špičkovému strojnímu vybavení. Vedle oblasti automatizace se společnost věnuje také nástrojařské výrobě, zaměřuje se na výrobu přesných dílců kusové a malosériové výroby.
1958
do tohoto roku sahá historie firmy, v té době v rámci TESLA Jihlava
15+
let působení samostatné společnosti MODIA na trhu
200+ mil. Kč
v obratu společnosti
Společnost se pyšní projekty jako 100% automatizované stroje na kontrolu dílu, stroje na balení či nános lepidla nebo výrobní linky s robotickými asistenty. Zákazníkům nabízí své znalosti v rámci zefektivnění výroby, správného uspořádání strojů, snížení nákladů či zvýšení kvality výrobků.

Díky své pevné pozici na trhu je dnes dodavatelem zákazníků, kteří působí ve světovém měřítku.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Hruškové Dvory 131, 586 01 Jihlava.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo