Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Alcadrain s.r.o.

Česká společnost Alcadrain je největším výrobcem sanitární techniky ve střední a východní Evropě. Několik let po sobě se dostala mezi TOP 100 nejlepších českých firem. Původně jako rodinná firma byla založena v roce 1998 pod názvem Alcaplast a později v roce 2022 jej pozměnila v rámci vzniku skupiny Alca Group. Alcadrain rychle expanduje, o což se zasloužily zejména kvalitní a designově zajímavé produkty prémiové značky Alca. Společnost si je i sama navrhuje a jsou nositeli řady ocenění jako např. Red Dot Award nebo IF Design Award.
25+
let od založení společnosti
600+
zaměstnanců
2+ mld. Kč
tržeb
Na ploše přes 60 000 m2 vyrábí více než 600 výrobků sanitární techniky – ventily, sifony, moduly, žlaby, vpusti, WC sedátka a další sortiment. Výrobky Alcadrain nachází své uplatnění jak v novostavbách, tak při rekonstrukcích. Techničtí odborníci firmy Alcadrain kladou důraz na bezporuchovost a spolehlivost všech výrobků.

V roce 2023 firma ve svém výrobním areálu dostavěla moderní sklad pro snazší expedici svých výrobků, které směřují do více než 70 zemí Evropy, Asie i Afriky.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Bratislavská 2846, 690 02 Břeclav
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo