Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ICZ a.s.

Společnost ICZ je rozdělena do několika divizí, z nichž každá má určité zaměření (DMS, zdravotnictví, letectví, logistika a výroba, IT bezpečnost a další). Mezi partnery společnosti patří například IBM, Microsoft, CISCO, Oracle, DELL a jiní. Společnost sdružuje několik subjektů (dceřiných společností) v ČR do jednoho celku již od roku 1997. Sídla společnosti se nachází ve dvou hlavních budovách (Praha a Brno), provozovny jsou také v Českých Budějovicích, Opavě, Plzni a Třebíči. Zaměstnávají dohromady více než 660 lidí.
890+ mil. Kč
v tržbách firmy
25+
let zkušeností v oboru
660+
expertů v týmu ICZ
ICZ vyvíjí produkty pro veřejnou správu, zdravotnictví, bezpečnost, obranu, řízení letového provozu, logistiku a další oblasti. Pro vývoj využívají množství moderních technologií založených na platformách .NET (Core, MVC), Java (Spring, GWT) a JavaScript (Angular). Zabývají se také administrací IT infrastruktury.

Mezi jejich produkty patří například systém pro správu dokumentů, nemocniční informační systém AMIS, systém pozemních sil C4ISTAR, řízení letového provozu LETVIS, informační systémy na míru. Mezi jejich zákazníky patří například nemocnice, města, Hamé, Budvar, letiště, pojišťovny a energetické společnosti.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Londýnské nám. 856, 639 00 Brno-střed-Štýřice.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte na mapu níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo