Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

KARAT Software a.s.

Společnost KARAT Software je významným výrobcem a dodavatelem komplexních informačních systémů a doprovodných služeb s výhradně českým kapitálem.

Produkty jsou určeny pro řízení středně velkých až velkých obchodních a výrobních organizací a společností v oblasti služeb. Svými výkony, počtem obchodních partnerů a dalšími ukazateli se řadí mezi přední dodavatele informačních technologií v České republice a na Slovensku.
30+
let působení na trhu
850+
spokojených klientů
11 000+
uživatelů používá ERP systém KARAT
Stěžejním produktem společnosti je podnikový informační systém KARAT, který slouží k plánování a řízení zdrojů.

Tento ERP systém usnadňuje svým uživatelům komunikaci, zjednodušuje a zrychluje klíčové procesy, a to v oblasti výroby, obchodu, financí, marketingu či logistiky.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Dvořákova 2881, 750 02 Přerov 2
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo