Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

1.PLASTCOMPANY, spol. s r.o.

Společnost 1.PLASTCOMPANY, spol. s r.o. je firma s rodinnou tradicí a přátelským kolektivem, jejíž počátky sahají do roku 1990. Její specializací jsou dodávky, instalace a servis strojně-technologických celků na zpracování a recyklaci plastů. Působí primárně na trzích České republiky, Slovenska, Maďarska a Polska.
30+
let zkušeností
300+
klientů
200+
prodaných strojů ročně
Ve svém portfoliu má společnost moderní stroje pro vstřikování, extruzi, chlazení, vyfukování plastů a zařízení pro přepravu materiálů.
Společnost dlouhodobě exkluzivně zastupuje zahraniční výrobce zařízení jako např. KraussMaffei, BOY nebo Gecco. Svým servisním technikům firma pravidelně poskytuje školení přímo u výrobců, díky čemuž mohou poskytovat kompletní a kvalitní servis. Ač se jedná o menší společnost, díky výběru dodavatelů i díky precizní práci a péči, má společnost přes 300 klientů.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Bohunická 728/24a, 619 00 Brno-jih
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo