Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

AIS Software, a.s.

AIS Software má významné postavení jako dodavatel softwarových systémů pro největší pojišťovny v České republice. Spolupracuje mezinárodně se společnostmi jako Generali, Poisťovna poštovej banky nebo Pojišťovna Etalon (Ukrajina). AIS Software je česká společnost se sídlem v Brně, která byla založená v roce 1995.
25+
let zkušeností v oboru
50+
zaměstnanců ve společnosti
20+
let se společnost zabývá vývojem IS SIRAEL
Společnost AIS se zabývá vývojem provozních informačních systémů. Od roku 2003 se zabývá vývojem komplexního provozního systému SIRAEL, který obsahuje moduly Finance, Pojistné události, Účty a rezervy, Procesy a mnoho dalších. Systémy se zabývají evidencí, správou, případnou analýzou a dalšími funkcemi pro práci především v oblasti pojišťovnictví, služeb, procesů nebo účetnictví.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Provazníkova 1578/84, 613 00 Brno-sever.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo