Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

STYRAX, a.s.

STYRAX je česká společnost založena v roce 2006 se sídlem v Praze a pobočkami v Brně, Vimperku, Strakonicích a Písku. Společnost má více než 90 zaměstnanců. Produkty společnosti STYRAX využívají především v pojišťovnictví, zdravotnictví, veřejné a státní správě. Spolupracují například s Vojenskou zdravotní pojišťovnou, Všeobecnou zdravotní pojišťovnou, společností Sodexo, Ministerstvem zdravotnictví ČR nebo Middle Europe Investments (MEI).
15+
let od založení společnosti
5
poboček v ČR
90+
zaměstnanců v rámci společnosti
Ve společnosti naleznou uplatnění vývojáři softwaru, kteří znají jazyk Java, JS nebo C#, případně technologie pro vývoj mobilních aplikací. Setkáte se s vývojem aplikací zaměřených na elektronické zabezpečení, integraci s externími systémy nebo SW tvořeným na míru do různých oblastí. Jejich produkty zajišťují například: zabezpečený elektronický archiv, chytré datové schránky, napojení na insolvenční rejstřík, napojení na registr adres, elektronické tržiště zdravotní péče.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Zelený pruh 95/97, 140 00 Praha 4.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte na mapu níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo