Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ChyronHego Czech s.r.o.

Produkty společnosti ChyronHego využívají po celém světě především zpravodajské a sportovní televizní stanice. Roku 2017 získali ocenění Emmy za účast na produktu Statcast, kde se podíleli na systému optického sledování (TRACAB) a nástrojích pro vizualizaci vysílání. ChyronHego je zahraniční společnost založena roku 1966 se sídlem v New Yorku a pobočkami v několika evropských zemích (včetně ČR), Singapuru a Mexiku. Společnost zaměstnává cca 100 lidí na pobočce v Brně, kde působí od roku 2002.
50+
let od vzniku společnosti
20+
let od založení české pobočky
100+
zaměstnanců v brněnské pobočce
Ve společnosti ChyronHego naleznou uplatnění vývojáři softwaru, kteří znají jazyk C++ nebo Java. Setkáte se s vývojem aplikací zaměřených na televizní grafiku (sport) pro významné společnosti zahrnující například BBC, FOX, ESPN a další celosvětově významné televizní stanice. Mezi oblast jejich působení patří například: Broadcast graphics, In-Studio & Virtual Graphics, Sports Analysis & Telestration, Sports tracking, Real-time data visualisation, Weather graphics.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: 97A, Purkyňova 2855, 612 00 Brno-Královo Pole.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte na mapu níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo