Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Quadient Technologies Czech s.r.o.

Quadient Technologies Czech (původně GMC Software Technology) je součástí mezinárodní skupiny Quadient původem ze Švýcarska. Ta dnes působí na všech kontinentech a zaměstnává přes 5 tisíc lidí. Aktuální sídlo se nachází ve Francii. V ČR působí přes 400 zaměstnanců. Několikrát se umístili v příčkách jako jeden z nejlepších zaměstnavatelů v ČR a získali v této oblasti mnoho ocenění.
730+ mil. Kč
v tržbách firmy
5 000+
zaměstnanců celosvětově
400+
zaměstnanců v ČR
Společnost se zabývá vývojem a poskytováním softwaru po celém světě. Zaměřují se na tzv. CXM (customer experience management) a BPA (business process automation) systémy. Jejich produkty bývají hodnoceny jako nejlepší aplikace svého druhu. Jejich software usnadňuje firmám spolupráci a komunikaci v rámci sdílení a správy dokumentů či dalšího obsahu. Vyvíjejí moderní cloudové aplikace v JavaScript a TypeScript jazycích, backend je postavený na C#/.NET a Java technologiích, pracují s NodeJS a setkáte se také s Azure a Kubernetes.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: The Orchard III, Hornopolní 3322/34, 702 00 Ostrava.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte na mapu níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo