Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

OSC, a.s.

Česká společnost OSC je jedním z nejdůležitějších dodavatelů řídících a simulačních systémů v republice. Díky tomu, že je součástí skupiny ČEZ, fungují její produkty ve většině českých elektráren či tepláren včetně jaderné elektrárny Temelín. Celý vývoj probíhá v menším týmu, který má okolo 60 zaměstnanců. Jednou z nejsilnějších stránek celé společnosti je firemní kultura. Na českém trhu OSC působí již od roku 1994 a své systémy dnes realizuje po celé Evropě. Jedním z dalších současně běžících projektů, který rozhodně stojí za zmínku, je třeba dodávka terminálu do vodní elektrárny Vranov nad Dyjí.
25+
let zkušeností v oboru
60+
zaměstnanců ve společnosti
150+ mil. Kč
v obratu společnosti
Společnost má dvě divize – divize Simulační systémy (trenažéry a simulátory pro jadernou energetiku) a divize Řídicí systémy (systémy kontroly, řízení elektráren a tepláren, dispečerské řídicí systémy apod.).

Významnou částí podnikání firmy jsou i softwarová řešení pro hydroenergetiku, elektroniku a kybernetickou bezpečnost. Právě v rámci těchto projektů firma očekává největší růstový potenciál v budoucnu. Kromě vývoje SW se malý firemní tým podílí i na HW vývoji pro energetický průmysl.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Staňkova 557/18A, 602 00 Brno.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo