Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

SEZAKO PŘEROV s.r.o.

Společnost SEZAKO působí v Přerově od roku 1996 a v současnosti zaměstnává přes 90 zaměstnanců. Její specializací je výroba a servis strojů pro těžbu v lomech, zakázkové obrábění, tvarové vypalování plechů a tryskání či lakování. Všechny tyto činnosti realizují v plně vybavených halách s moderními stroji. Specialitou jsou plně vybavené pojizdné dílny, kterými disponují pro zajištění servisu v kamenolomech – poradí si i s těžkými opravami.
25+
let zkušeností v oboru
90+
zaměstnanců
100+ mil. Kč
v tržbách ročně
V posledních letech společnost rozšířila svou působnost i o stavebnictví. Věnuje se tedy projektování staveb a jejich následnou realizací (průmyslové haly na klíč, inženýrské sítě nebo rekonstrukce budov).

SEZAKO si potrpí na kvalitu svých služeb, zavedli management jakosti dle normy ISO 9001. Zákazníky mají jak po celé ČR, tak i ve světě.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Kojetínská 888, 750 02 Přerov 2
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo