Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Zlín Precision s.r.o.

Společnost Zlín Precision je středně velký podnik zabývající se výrobou technických plastových dílů technologií vstřikováním, jejich následnou povrchovou úpravou a kompletací. Výroba probíhá převážně na strojích Arburg s uzavírací silou až 400 tun. Vybrané stroje jsou osazeny CNC roboty pro výrobu pohledových dílů.
20+
let působení na trhu
150+
zaměstnanců
170+ mil. Kč
v obratu společnosti
Společnost je součástí nadnárodní skupiny skládající se ze čtyř firem. Vyrábí díly např. pro Mercedes, Jaguar, Škoda nebo Seat.

Zákazníkům nabízí výrobu vstřikovacích dílů, případně jejich montáž podle zákaznické specifikace včetně zhotovení vstřikovacích forem.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: U Tescomy 247, 760 01 Zlín
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo