Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

MEZ STROJE s.r.o.

MEZ STROJE je strojírenská společnost zabývající se výrobou strojů na zakázku. Zaměřuje se převážně na kvalifikovanou strojírenskou výrobu v oboru produkce pro navijárenské technologie pro elektromotory a generátory a na výrobu manipulační techniky k těmto technologiím. Dále se společnost zabývá modernizací a repasáží jednotlivých strojů, převodovek, ale i dopravníků či elektromotorů.
70+
let na trhu
140+
zaměstnanců
70+ mil. Kč
v obratu společnosti
Společnost MEZ STROJE se zabývá výrobou strojů na výrobu elektromotorů (např. navijárenská technika, obráběcí stroje), pro opravy elektromotorů (např. trhací stroje vadného vinutí) nebo pro všeobecné použití (např. válečkové dráhy, pojízdné regály).

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Masarykova 378/33, Mohelnice, 789 85
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo