Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Trade FIDES, a.s.

Společnost Trade FIDES, a.s. patří k předním dodavatelům komplexních integrovaných bezpečnostních systémů v České republice i zahraničí. Na trhu působí více než 25 let. Firma sídlí v Brně, ale má pobočky po celé ČR – Praha, Ostrava, Plzeň, Hradec Králové, České Budějovice a Ústí nad Labem. Aktuálně má společnost více než 350 zaměstnanců. Mezi největší klienty patří například Armáda České republiky, Policie České republiky, ČEZ a další.
25+
let zkušeností v oboru
350+
zaměstnanců
3 200+
klientů
Mezi produkty společnosti patří například integrovaný bezpečnostní systém ASSET – jedná se o kombinaci SW a HW řešení, která umožňuje vyřešit bezpečnost a monitoring budovy či areálu, zřizovat přístupy pouze oprávněným osobám (EKV), řídit osvětlení, vzduchotechniku a napojení na čidla (MaR). Dalším produktem je monitorovací a řídicí systém DPPC LATIS, který poskytuje služby grafické bezpečnostní nadstavby pro lokální zabezpečení. Patří zde i další IT služby v oblastech počítačových sítí, HW, virtualizace a clustery s vysokou dostupností od návrhu až po realizaci.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Kloboukova 2172/5, 148 00 Praha 11-Chodov.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo