Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Johnson Controls (Tyco Fire & Security Czech)

Johnson Controls je přední světový technologický a průmyslový lídr v oblasti produktů a technologií pro inteligentní budovy. V roce 2016 tento gigant skoupil společnost Tyco Fire & Security a přidal tak ke svému výrobnímu portfoliu zabezpečovací a poplachové systémy.

Své služby poskytuje široké škále zákazníků ve více než 150 zemích světa a pomáhají tak vlastníkům a správcům budov po celém světě chránit jejich investice 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. To vše za pomocí nejnovějších trendů v oblasti automatizace budov.
100 000+
zaměstnanců globálně
2 000+
poboček po světě
500+ mil. Kč
v tržbách
Od roku 2023 mají vývojáři a další techničtí specialisté zázemí přímo v Brně. Ve výrobním závodě a R&D vývojovém centru v Ráječku se společnost Tyco Fire & Security pod záštitou Johnson Controls chlubí širokou škálou produktů a řešení v oblasti poplašných a bezpečnostních systémů jako CCTV, EPS, EZS či přístupovými systémy. Mezi jejich úspěšné produkty se řadí například inteligentní požární panely, které zajišťují včasné upozornění s lokalizací místa v budově a umožňuje tak určit ohnisko problému. Integrovaná řešení zabezpečení budov dodávají do více než 50 000 společností z celého světa, ale také například pro veřejné budovy jako letiště, nemocnice nebo věznice.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Platinium, Veveří 3163/111, 616 00 Brno - Žabovřesky
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo