Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Bagira Tech s.r.o.

Bagira Tech je česká pobočka česko-izraelského joint-venture Bagira Systems založená v roce 2015. Jejich cílem je vyvíjet výcvikové a simulační systémy pro bezpečnostní složky s vysokou mírou realistického prožitku. Brněnská pobočka je R&D centrum s nositelem know-how, kde vzniká kompletní produkt jako kombinace špičkového HW, mechaniky, SW s vlastním 3D enginem a firmware. Uplatnění zde najdou konstruktéři mechaniky a mechatroniky, vývojáři embedded SW a elektroniky, C++ vývojáři 3D herních systémů, SW vývojáři desktopových aplikací aj.
9+
let existence brněnské pobočky
100 000+
vojáků cvičených na Bagira simulátorech
200+
zaměstnanců celosvětově

Součástí portfolia společnosti jsou systémy jak pro armádní výcvik, tak pro výcvik speciálních zásahových jednotek, strojvedoucích (České dráhy vlastní 2 tyto trenažéry) nebo třeba jednotek pracujících s nebezpečnými látkami.

Jejich systémy jsou instalovány na více než 40 místech světa a představují to nejpokročilejší, co lze dnes na trhu nabídnout – špičkový mobilní all-in-one herní počítač chlazený vodou, fungující i na poušti a propojený s vojákem i jeho zbraní.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Čechyňská 9, 602 00 Brno
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo