Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

SOVA NET, s.r.o.

Společnost SOVA NET, s.r.o. je digitální agentura se sídlem v centru Brna. Od roku 2003 se věnuje vývoji komplexních IT řešení v oblasti HR, businessu a marketingu. Zaměstnává cca 25 lidí, přibližně polovinu zaměstnanců tvoří vývojáři. Mezi jejich klienty patří například společnosti Hyundai, Essox, YTong nebo Student Agency.
20+
let zkušeností v oboru
25+
zaměstnanců ve společnosti
3
klíčová oddělení
Hlavními produkty jsou: marketingový nástroj SOVA navigátor, komunitní portál OneTeam, obchodní portál SmartBiz a Emergency portál 24/7.

Uplatnění zde najdou především seniorní PHP a Frontend React Developeři, jejichž projekty jsou úzce provázané. Dále Weboví Analytici s přehledem o online marketingu. Pracují v menších 5členných týmech v čele s vedoucím vývoje a zakládají si na pohodovém, neformálním prostředí.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Křenová 409/52, Brno 602 00.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo