Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

IDS - Inženýrské a dopravní stavby Olomouc a.s.

Společnost IDS Olomouc je česká stavební společnost s více než dvacetiletou tradicí. Realizují všechny druhy stavebních prací na celém území České republiky. Jedná se zejména o železniční, silniční a inženýrské stavby a stavby obcí a měst. Dále se orientují i na výstavbu mostů, pozemního stavitelství, vodního a krajinného stavitelství.
200+
zaměstnanců
25+
let zkušeností v oboru
1+ mld. Kč
v obratu společnosti
Stavební společnost IDS Olomouc byla založena roku 1996. Je významným partnerem státních organizací, jako je Správa železniční dopravní cesty, Ředitelství silnic a dálnic ČR a územních samosprávních celků.

Mezi realizované projekty patří např. výstavba celého komplexu moderního hotelu Theresian v centru Olomouce či stavba mostu u galerie Šantovka.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Albertova 229/21, 779 00 - Olomouc
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo