Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

AUKRO s.r.o.

Aukro je jednou z nejznámějších českých technologických a e-commerce platforem. Pravděpodobně se nejvíce společnost proslavila díky dominantní pozici mezi internetovými aukčními portály či v oblasti prodeje již použitého zboží. Dnes se jedná o největší český aukční portál, na kterém lze koupit či prodat skoro cokoliv. Cílovou skupinou je každý, kdo něco shání nebo chce „poslat dál“. Díky velké uživatelské základně se každou hodinu prodají stovky věcí a mimo jiné se firma podílí na prodeji rozbaleného a použitého zboží firmy Alza.
20+
položek prodaných každou minutu
60+
IT specialistů zajišťujících bezchybné fungování portálu
20+
let zkušeností v oboru
Uplatnění zde najdou testeři, vývojáři a další IT role spojené s bezpečným provozem celé webové aplikace. Důraz je obecně kladen na nepřetržitou dostupnost, minimální chybovost a co nejrychlejší přenos dat mezi uživatelem a serverem.

Mezi technologický stack patří: AngularJS / Angular, TypeScript, Ansible, Asana, ASP.NET, C#, Docker, Docker Compose, ElasticSearch, Git / GitLab, Grafana, Java, Spring Boot, Jenkins, Kubernetes, MS SQL, PostgreSQL, Python, RabbitMQ a Terraform.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: nám. T. G. Masaryka 1280, 760 01 Zlín.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo